Bonifacio hlavní město Korsiky

Co je lepší, Korsika nebo Sardinie? Pojďme se nalodit na trajekt ze Sardinie na Korsiku a prozkoumat dramatické horské vrcholy, nádherné krajiny a úchvatná pobřeží ostrova.

Jak se dostanete na Korsiku ze Sardinie? Existuje několik denních trajektových přejezdů ze Sardinie na Korsiku po celý rok. Na Korsiku se dostanete ze třech přístavů na Sardinii. Můžete si vybrat mezi přístavy Santa Teresa Gallura, Porto Torres nebo Golfo Aranci, v závislosti na vašich cestovních plánech. Mějte na paměti, že destinace na Korsice, které jsou trajektem spojeny se Sardinií, jsou: Bastia, Bonifacio, Ajaccio a Porto Vecchio. Nejbližší trajekt na Korsiku odjíždí ze Santa Teresa Gallura v 07:30 a připlouvá do Bonifacia v 08:20. Tímto způsobem máte před sebou celý den na prozkoumání, relaxaci, jídlo a opakování! Na druhou stranu, pokud si chcete dát načas, vždy máte možnost posledního trajektu Santa Teresa Gallura do Bonifacia, který odjíždí v 19:00. Mějte na paměti, že jízdní řády se mírně mění během letních měsíců. Trajektové společnosti, které provozují trajektové trasy mezi Sardinií a Korsikou, jsou Moby Lines, Ichnusa Lines a Corsica Ferries.Cesta trajektem ze Sardinie na Korsiku může trvat podle trajektové společnosti a přístavu příjezdu. Můžete si vybrat nejrychlejší trajekt na Korsiku, který trvá pouze 50 minut a odjíždí z přístavu Santa Teresa Gallura. Využijte co nejvíce blízkosti a ranní spoj mezi Sardinií a Bonifaciem a navštivte tuto kouzelnou přímořskou vesnici i při jednodenním výletu. Můžete objevovat její krásu pěšky a večer se snadno vrátit do Santa Teresa Gallura.

Kolik stojí trajekt ze Sardinie na Korsiku a zpět? Vaše cesta na Korsiku bude plná neocenitelných okamžiků a úžasných zážitků. Nicméně, stejně jako všechno v životě, to něco stojí.Mějte však na paměti, že cena lístku na trajekt na Korsiku ze Sardinie je vyšší, pokud chcete převézt své vozidlo, zatímco pro děti a obyvatele Sardinie jsou k dispozici slevy. Cestovat se svým mazlíčkem není problém! Vaše zvíře může také cestovat na trajektu Sardinie - Korsika za malý příplatek. Objevování Korsiky karavanem není jen rozpočtově výhodnou možností, ale také fantastickým způsobem, jak objevit skrytou krásu ostrova v jeho nejodlehlejších koutech.