Rezervace vstupů na pláže na Sardinii

Nutné Rezervace pláží na Sardinii 

Rezervace pláží na Sardinii Pláže s omezeným počtem návštěvníků na Sardinii jsou stále populárnější mezi turisty, kteří se snaží zachovat přírodní ráje ostrova. Zatímco některé pláže vyžadují jen včasný ranní příjezd, jiné pláže vyžadují rezervaci k zajištění přístupu. Které pláže mají omezený počet návštěvníků na Sardinii: 

  • Cala Brandinchi
  • Lu Impostu
  • La Pelosa
  •  Cala Coticcio
  • Punta Molentis
  • Port Sa Ruxi
  • Timi Ama
  • Cala Goloritzè 
  • Oasi Biderosa
  • Tuerredda  

Rezervace on-line Cala Brandinchi  a Lu Impostu 

Rezervace on-line pláž La Pelosa

Rezervace on-line  Cala Coticcio, Punta Molentis, Port Sa Ruxi, Timi Ama

Pro rezervaci vstupu na pláž Molentis je postup následující: 

Zaregistrujte se na webu Pass Villasimius, který vám zašle potvrzovací e-mail na vaši e-mailovou adresu

Poté se musíte přihlásit a systém vám zašle nový číselný potvrzovací kód

Zadejte jej a přijměte soukromí

Po dokončení tohoto byrokratického postupu je konečně možné zarezervovat si vstup na pláže.

Rezervace on-line Cala Goloritzè

Rezervace on-line Oasi BiderosaRezervace on-line Tuerredda 

Které pláže mají omezený počet návštěvníků na Sardinii Pláž La Pelosa je oblíbeným cílem tisíců místních i turistů. Z tohoto důvodu – právě pro ochranu krásy tohoto místa – je počet vstupů na pláž omezen. Cala Brandinchi a Lu Impostu Cala Brandinchi, také známá jako „Tahiti“ pro svůj bílý a jemný písek, se nachází na severovýchodním pobřeží Sardinie v obci San Teodoro. Tyto dvě pláže mají omezený počet návštěvníků. 

Oasi Biderosa Oasi di Bidderosa se nachází na východním pobřeží Sardinie v obci Orosei. Oasi Biderosa. 

Pláž La Pelosa La Pelosa, nacházející se v obci Stintino, je jednou z nejkrásnějších pláží Sardinie a vstup je omezen, proto je nutná rezervace. 

Cala Coticcio Cala Coticcio, nacházející se v souostroví La Maddalena, je jednou z nejkrásnějších pláží Sardinie a má omezený počet návštěvníků. Vstup je omezen na maximálně 60 osob denně a rezervaci lze provést výhradně na webových stránkách Národního parku souostroví La Maddalena za cenu 3 eura na osobu. Kromě toho je nutné nechat se doprovodit turistickým průvodcem.

Punta Molentis Punta Molentis je lokalita nacházející se podél jihovýchodního pobřeží Sardinie, kousek od Villasimius. Pláž Punta Molentis je obzvláště známá pro svůj bílý a jemný písek a tyrkysové vody. 

Cala Goloritzè Další z pláží s omezeným počtem návštěvníků na Sardinii je Cala Goloritzè, nacházející se v obci Baunei. Tato pláž je divoká a nedotčená a je možné ji dosáhnout pouze pěšky. Vstup je omezen na maximálně 250 lidí denně a vstupenky se rezervují prostřednictvím aplikace „Heart of Sardinia“  Cena lístku, který zahrnuje vstup, parkování a cestu, je od 6 euro.

Další tři Sardské pláže které budou od roku 2024 zpoplatněné a budou mít  omezený počet míst!!!!

  • Cala Luna - OROSEI
  • Rena Bianca - SANTA TERESA
  • Le Piscine - CANNIGIONE 

 CALA LUNA - Přístup do hlavních a nejoblíbenějších zátok v zálivu Orosei, které patří k nejrušnějším v létě, bude omezen a pravděpodobně zpoplatněn. Dále bude omezen provoz lodí, a to i malých; budou posíleny kontroly, aby se zabránilo nesprávnému chování, a budou přijata nařízení, která turistům zabrání v přístupu na nebezpečná místa. 

Rena Bianca - v SANTA TERESA omezený počet 1015 plavců. Novinka bude v platnosti od 1. června do 30. září. Ve výši 3,50 eur. Osvobozeni jsou obyvatelé s trvalým pobytem v rámci dostupných míst, osoby se zdravotním postižením, všechny děti ve věku od 5 do 12 let a osoby ve věku osmdesáti a více let. Rezervace bude provedena elektronicky podle metod, které brzy uvede magistrát nebo na svém webu.

Le Piscine - V CANNIGIONE Podrobnosti ještě budou stanoveny. Víme pouze, že opatření začne platit od 15. července do 31. srpna, vstupy bude možné rezervovat s aplikací na celý den, případně půl dne od 72 hodin před vstupem. Část míst bude vyhrazena pro rezidenty, kteří budou mít volný vstup na pláž i děti do 12 let.

*informace stále doplňujeme*